HUMAN ERROR
SYNTH REPAIR

Mijn specialisatie in reparatie en diepgaand onderzoek van elektronische muziekinstrumenten en studio-apparatuur stelt me in staat om jou te helpen bij het vinden van het perfecte instrument. Of je nu interesse hebt in een vintage analoge synthesizer, een modern digitaal instrument of een ander type apparaat, ik sta klaar om je te voorzien van mijn expertise en begeleiding.

Mijn diensten voor aankoopkeuring zijn gericht op het identificeren van verborgen gebreken en het verstrekken van een grondige analyse van de staat van de synthesizer die je overweegt aan te schaffen. Ik voer een nauwkeurige inspectie uit van zowel de externe als interne componenten en functionaliteit van het instrument, zodat je met volledig vertrouwen je beslissing kunt nemen.
Na het onderzoek ontvang je een volledig rapport met alle bevindingen, en indien gewenst een offerte van de kosten die je voor een (eventuele) reparatie kan verwachten. Uiteraard zonder verplichting om die bij mij te laten uitvoeren.
Het apparaat kun je op afspraak langsbrengen en dezelfde dag weer oppikken.

Ik hecht groot belang aan klanttevredenheid en streef naar een persoonlijke en professionele aanpak. Mijn doel is om je te voorzien van objectief en betrouwbaar advies dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget.

Neem contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Of plan direct een afspraak.Aankooponderzoek Inplannen

Tarieven

Een onderzoek aan een instrument dat je overweegt aan te schaffen bedraagt in ieder geval €100,-. (exclusief BTW) In sommige gevallen hanteer ik een tarief op maat, bijvoorbeeld wanneer de staat erg slecht is of bij zeer complexe apparaten. Dat zal ik vooraf communiceren.

Voorwaarden

Het is niet mogelijk om een garantie te geven dat het apparaat volledig zonder gebreken is. Sommige defecten zijn alleen in zeer specifieke scenarios merkbaar, en in andere gevallen komen problemen pas na het onderzoek. Het is tenslotte een moment-opname. Wel kan ik beoordelen of een aankoop riskant is of niet, en wat er voor nodig is om het in goede conditie te krijgen.
Mocht je na het onderzoek besluiten om het apparaat bij Human Error te laten repareren worden de onderzoekskosten wel al in mindering gebracht.

Contact


HUMAN ERROR SYNTH REPAIR
Dennis Neumann
Coolhaven 234A
3024AN Rotterdam
Nederland
+31 6 41 28 03 07


Vind me op WhatsApp

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak in te plannen.

Plan een aankooponderzoek

Human Error is trotse sponsor van
Synthforum
SAWMODULAR